10e SYMPOSIUM CLUB MED II

MET AIR BELGIUM VANUIT CHARLEROI

Zaterdag 28 november 2020 – Zondag 6 december 2020

Dag 1: Zaterdag 28 november 22u00 afvaart

België – Pointe- à- Pitre

In de ochtend lijnvlucht vanuit Charleroi naar Point à Pitre. Aankomst in de vroege namiddag met verwelkoming en transfer naar de kade voor inscheping aan boord van de Club Med 2. Opening van het symposium. Vertrek van het schip om 22u00.

Dag 2: Zondag 29 november 08u00 – 17u00

La Dominique, Dominica

Volop genieten van de uitzonderlijk weelderige plantengroei op dit eiland dat bijna evenveel rivieren telt als dagen in het jaar. Hier, op dit vulkanisch eiland waar de natuur heer en meester is, wonen de laatste Caribische Indianen. Waterpret, diverse watersporten. Geen strand. Symposium.

Dag 3: Maandag 30 november 08u00 – 17u00

Le Marin, Martinique

Le Marin, gelegen aan de zuidkust van Martinique, heeft één van de grootste jachthavens in het Caribisch gebied. De vele winkels, bars en restaurants geven de bestemming een bruisende sfeer. Wie liever de rust opzoekt moet iets verder zijn bij de ongerepte cap Macré en het prachtige, ongerepte strand van Anse Baleine. Symposium.

Dag 4: Dinsdag 1 december 08u00 – 17u00

La Barbade, Barbados

De Atlantische Oceaan en de Caribische Zee geven aan dit kleine koraaleiland 2 tegenovergestelde  karakters. Groen en wild in het noorden en azuurblauw in het zuiden, overgoten met een gediversifieerde fauna en flora. Symposium.

Dag 5: Woensdag 2 december 08u00 – 18u00

Chatham Bay, Saint Vincent- les Granadines

Union Island, eiland van de archipel van Saint Vincent-les Granadines, in de baai van Chatham, hier is de tijd in harmonie. Voor anker zien we het onvermoeibare ballet van pelikanen met een achtergrond van tropische bossen. Symposium.

Dag 6: Donderdag 3 december 08u00 – 17u30

Mayreau

Op dit minuscule eilandje wonen slechts 200 mensen, maar het zeewater is er kristalhelder en het strand behoort tot de mooiste ter wereld. Vanaf Saline Bay is het tien minuten lopen de heuvel op naar het dorpje dat tegen het schitterende witte kerkje is aangebouwd. Geen symposium.

Dag 7: Vrijdag 4 december 08u30 – 18u00

Marie – Galante, Guadeloupe

Dit bolvormige eiland, bezaaid met oude molens en uitgestrekte suikerrietvelden, wordt omzoomd door prachtige witte zandstranden, die tot de mooiste van de Caraïben behoren. En de rum, waar het eiland al sinds de 18e eeuw voor gekend is, zou de beste ter wereld zijn. Symposium.

Dag 8: Zaterdag 5 december 08u00

Pointe – à – Pitre – België

Op de kleurrijke markt van Pointe-à-Pitre worden allerlei exotische producten zoals kruiden, bloemen, vis en fruit aan de man gebracht. Middenin de hoofdstad van Guadeloupe ligt de ‘Place de la Victoire’, een plein met bomen en veel cafés dat uitkomt op het levendige haventje. Rond het plein staan grote huizen met fraai bewerkte dakterrassen. In de vroege namiddag transfers naar de luchthaven voor de vlucht vanuit Pointe-à-Pitre naar Charleroi.

Dag 9: Zondag 6 december

België

Aankomst Charleroi in de late voormiddag.

Inschrijven?

Prijs

Vanaf € 3.290 p.p. (incl. vroegboekkorting geldig tot 30/04/2020)

Vroegboekkorting

indien reservatie voor 30/04/2020:
– € 100 per persoon

Meer info?
Bekijk het inschrijvingsformulier

Inschrijven?

Club Med Cruises | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen
Club Med Cruise Middellandse Zee | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen