Club Med Gregolimano: Smartphone uit, ontspanningsmodus aan

Jezelf in verbinding brengen met de natuur, ver weg van de dagelijkse drukte? Het volledig vernieuwde Club Med Gregolimano op het ongerepte Griekse eiland Evia is de uitverkoren plek om energie te putten. Vanaf je nog maar met de boot arriveert aan het einde van de steiger is je vakantie meteen begonnen.

Grieks eilandleven

Verscholen aan de voet van de bergen, in het hart van 19 hectare natuur en strand, turend over de Egeïsche Zee en haar baai. Geef je over aan het Griekse eilandleven. Een droomlocatie als deze is een uitnodiging op zichzelf om helemaal tot rust te komen. 

 

Alle kamers, suites, hoofdrestaurant Les Pleiades en alle sportieve faciliteiten zitten trouwens sinds kort nog maar volledig in het nieuw. Club Med Gregolimano verkeert dus in de vorm van zijn leven om je te ontvangen.

 

Watersportparadijs

Nog héél eventjes indommelen in een hangmat onder de dennen? Of toch meteen het azuurblauwe water in? Met maar liefst vier pontons speciaal voor waterskiën, waarvan één voor kinderen van Mini Club Med, zit je hier op de ideale plek voor een sportieve eilandervaring. Zeilen, wakeboarden, snorkelen en duiken zijn al even verkwikkend.

 

Nieuw: Padel

Terug aan land heb je de activiteiten ook voor het uitkiezen. De vier padelterreinen zijn zelfs helemaal nieuw. Of trek het binnenland in voor een ontdekkingstocht naar de zwevende kloosters van Meteora of een dagje Athene. En maak het bij zonsondergang nog even gezellig op de dansvloer in openlucht.

Meer informatie over dit resort

Interesse in Club Med Gregolimano: Smartphone uit, ontspanningsmodus aan?

Vul het formulier gedetailleerd in voor een zo concreet mogelijk voorstel.
Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden