Club Med Gregolimano 4𝝭

Gregolimano is de ideale keuze voor een all-inclusive vakantie aan zee in Griekenland. Met een feestelijke en familiale focus is dit Club Med Resort in Griekenland op het eiland Evia een prachtige oase tussen het strand en de olijfgaarden. Geniet van een droomvakantie – duik eerst het blauwe water van de Egeïsche Zee in of kies voor avontuur op waterski’s.

Club Med Gregolimano 4𝝭

  • Resort Club Gregolimano ligt op het eiland Evia in een prachtige setting, midden in een dennenbos aan een wit zandstrand van 2 km lang. Kom hier genieten van het kristalheldere water van de rustige Egeïsche Zee.
  • Het Resort heeft verschillende zones en iedereen vindt hier zijn lievelingsplekje. Strandbungalows voor wie van het strand houdt, accommodatie in het dennenbos voor wie de rust komt opzoeken, of het hotel voor wie ultieme luxe wilt ervaren.
  • Leer waterskiën en wakeboarden in onze watersportschool: 1 vaste aanlegsteiger en 3 drijvende steigers. Ook de ideale plek om te (leren) zeilen. Al deze activiteiten zijn ook toegankelijk voor jonge kinderen.

Interesse in Club Med Gregolimano 4𝝭?

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden