Club Med Exclusive Collection: omarm een nieuwe definitie van luxe

Club Med zet opnieuw de toon in de reiswereld. Met zijn Club Med Exclusive Collection tilt Club Meds vakanties naar een ongekend niveau, perfect afgestemd op de immer stijgende verwachtingen van de hedendaagse reiziger.

Ver weg van de begane paden: discrete luxe op Albion en de Seychellen

Club Med, de onbetwiste pionier in luxueuze all-invakanties

Club Med zet opnieuw de toon in de reiswereld. Met zijn Exclusive Collection tilt Club Meds vakanties naar een ongekend niveau, perfect afgestemd op de immer stijgende verwachtingen van de hedendaagse reiziger. Hier draait alles om superieur comfort, unieke ervaringen en net dat tikkeltje extra. Luxe is vandaag de dag subjectief, en Club Med stapt resoluut af van de klassieke normen die traditionele luxehotels dicteren. De Exclusive Collection omarmt een nieuwe definitie van luxe – discrete luxe die draait om persoonlijke beleving en een uitgepuurde service op maat.

Authentieke hospitality met doordachte details

Het kloppende hart van de Club Med Exclusive Collection wordt gevormd door twee pareltjes van bestemmingen. Enerzijds is er het Resort Club Med Albion, gesitueerd aan de schilderachtige westkust van Mauritius, en anderzijds het Resort Club Med Seychellen, een eco-chic privé-eiland dat schittert in het hart van de Indische Oceaan. Op deze droomlocaties combineert Club Med authentieke hospitality met doordachte details, zodat elke gast ondergedompeld wordt in een wereld van onvergetelijke herinneringen.

Interesse in Club Med Exclusive Collection: omarm een nieuwe definitie van luxe?

Vul het formulier gedetailleerd in voor een zo concreet mogelijk voorstel.
Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden