Club Med La Plantation d’Albion

La Plantation d’Albion was het allereerste ‘Exclusive Collection’ Resort van Club Med. We pakken uit met de delicate make-over van deze grande dame, met nieuwe ervaringen vanaf volgende zomer in authentieke Mauritiaanse lifestyle. Vanaf 15 oktober 2021 bovendien mogelijk met rechtstreekse vluchten met Air Belgium van en naar Zaventem. Ontdek alle vernieuwingen in avant-première.

Het leven is soms een race tegen de klok… Hier kom je weer even op adem en kan je jezelf weer horen nadenken … In dit Resort leren we weer om tijd te maken voor onszelf, voor de mooie dingen in het leven en voor innerlijke rust. Genieten van het leven in een prachtige omgeving. Slow living bij Club Med …

Luxe, rust en comfort …

Blik op oneindig over de helderblauwe Indische Oceaan vanuit de infinity pool, een strandwandeling langs de paradijselijke baaitjes rond het Resort … De rust in La Plantation d’Albion neemt u even mee naar een andere wereld.

De Beach Lounge, het nieuwe strandconcept met bohemian vibes, zal snel uw lievelingsplekje worden. Overdag proef je er allerlei lekkere hapjes in een gezellige sfeer, met de voetjes in het zand. ‘s Avonds wordt deze plek omgetoverd tot ‘chill zone’. Een cocktail in de hand, een live concertje … Dit is pas vakantie!

Even helemaal tot rust komen? Ga dan voor een ontspannende les Yoga by Heberson, midden in de idyllische natuur. Nog meer ‘me-time’? Maak een afspraak in de Spa by Cinq Mondes voor een relax-behandeling. Als bij toverslag staat de tijd stil in La Plantation d’Albion. Tijd voor Slow living.

Nieuwe ervaringen vanaf zomer 2022

  • Dineren in een chique, intieme sfeer in het vernieuwde specialiteitenrestaurant ‘Le Phare’.
  • De Zen Pool met zicht op de oceaan krijgt een beauty make-over.
  • Het hoofdrestaurant ‘La Distillerie’ wordt uitgebreid en krijgt een nieuwe wijnkelder, het extraatje voor rasechte foodies.

Rechtstreekse vluchten Mauritius

Vanaf 15 oktober 2021 vlieg je met Air Belgium rechtstreeks naar Maurtius, van en naar Zaventem.

Interesse in Club Med La Plantation d’Albion?

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden