Actieve vakantie Franse Alpen Club Med

Wat als … je tijdens je volgende zomervakantie de bergen intrekt? Vanaf juni krijgen de valleien van de Savoie en de Dauphiné in de Franse Alpen zonnige kleuren. Een levensgrote speeltuin voor een actieve vakantie op autorijafstand, midden in de grandioze landschappen en weergaloze natuur.

Van de zeven Club Med Resorts in de Franse Alpen selecteerden we voor jou alvast twee verblijven waar je kan kiezen voor extra ruime chalet-appartementen:

Club Med Grand Massif Samoëns Morillon en
Club Med Valmorel.

Club Med Grand Massif Samoëns Morillon

Na de inspanning thuiskomen in de Haute-Savoie? Op de Plateau des Saix, een goed uur van Genève, bevind je je in het hart van een van de mooiste alpenlandschappen. Club Med Grand Massif Samoëns Morillon 4𝝭 verwelkomt je met een 360° panoramisch uitzicht over de Giffre-vallei.

Precies geïnspireerd op een gigantische architectenvilla, past het Resort op de beboste hellingen naadloos in de bochtige glooiingen van de Franse Alpen. Bewonder de majestueuze vergezichten op de bergen vanuit de grote erker van het zwembad, omringd door moderne sculpturen.

Club Med Valmorel

Ook in Valmorel, zo’n 2,5 uur zuidelijker, zorgen de berglucht en immense landschappen voor een instant relaxed gevoel. In Club Med Valmorel 4𝝭 zie je enkel bergen om je heen. Het traditionele familieresort ligt op een fotogenieke locatie, op 1.460 m hoogte. Vraag ons voor dat tikkeltje meer zeker naar Le Lodge, de luxueuze Exclusive Collection Zone.

Rustig een boekje lezen in de zon naast het zwembad? Bubbelen in de jacuzzi? Wandelen in de natuur? Een mountainbike-tocht? Wat je ook gaat doen: je keert gegarandeerd opgeladen naar huis.

Bekijk de video van Club Med Valmorel >

Exclusive Collection chalet-appartementen

Zowel in de Resorts van Grand Massif Samoëns Morillon als Valmorel kan je genieten van een verblijf ‘net als thuis’ in de Exclusive Collection chalet-appartementen. Een unieke ligging op de bergflank, met extra grote leefruimtes, meer privacy, conciërge- en roomservice … En tal van andere exclusieve extraatjes!

Interesse in Actieve vakantie Franse Alpen Club Med?

Vul het formulier gedetailleerd in voor een zo concreet mogelijk voorstel.

Openingstijden