Club Med Grand Massif Samoëns Morillon in de zomer

Word één met de natuur in Grand Massif Samoëns Morillon en u kunt bergen verzetten. De architecturale ’tour de force’ van dit Club Med Resort in de alpenweide is dat het naadloos opgaat in het natuurlijke landschap en een prachtig uitzicht op de bergen biedt. Het ontwerp past perfect bij de bochtige hellingen en de behouden natuurlijke omgeving. Bewonder het majestueuze uitzicht op de berg vanuit de grote erker van het zwembad, begrensd door moderne sculpturen.

In de zomer is het groene dak van Club Med Grand Massif Samoëns Morillon begroeid met bergplantjes: zo wordt camouflage kinderspel! Binnen is alles ontworpen met het oog op uw welzijn. Zonnige en functionele kamers met bloemmotieven reflecteren de omliggende natuur.

In de zomer nodigt het ongerepte dal van Giffre u uit om te verkennen. Bij de Baby Club Med leert en groeit uw baby op eigen tempo. Avonturiers zowel groot als klein ontdekken de verborgen wonderen van de bergen bij Petit Club Med en Mini Club Med. Terwijl uw tieners bij Club Med Passworld nieuwe sensaties ervaren. Ontdek samen de prachtige bergen.

Exclusive Collection chalet-appartementen

Ook in Club Med Grand Massif Samoëns Morillon kan je genieten van een verblijf ‘net als thuis’ in de ruime Exclusive Collection chalet-appartementen:

  • met extra grote leefruimtes,
  • meer privacy,
  • conciërge- en roomservice …
  • En tal van andere exclusieve extraatjes!

Nieuw: Wakeboarden in de bergen!

Tijdens uw verblijf in Grand Massif Samoëns Morillon, stellen wij u voor aan onze gloednieuwe activiteit: wakeboarden. Deze activiteit wordt “à la carte” aangeboden voor volwassenen en is inbegrepen voor tieners van 11 t/m 17 jaar op basis van één uitje per week. Om de ervaringen te vermenigvuldigen, kunnen tieners wisselen van wakeboarden en waterskiën of plezier hebben op opblaasbare waterspelen in alle veiligheid.

Interesse in Club Med Grand Massif Samoëns Morillon in de zomer?

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden