Ontdek de nieuwe Club Med bestemmingen van het seizoen 2020

Franse Alpen

La Rosière 4𝛙, het nieuwe Savoyaardse juweel, chic en intiem, kijkt uit op de Mont Blanc. Op de piste skiet u zonder grenzen tussen Frankrijk en Italië.

Skiresort met zinderend wintersportaanbod

In december opent Club Med La Rosière 4, een nieuw skiresort met 5 Zone in de Savoie-regio. Waar je ook staat, op 1.850 m hoogte geniet je van een zuidelijk 180°-panorama op de Tarentaise-vallei. Zet je schrap voor een zinderde skivakantie in het gebied waar Hannibal met zijn olifanten de Alpen overstak.

Sledetocht met husky’s

In het resort geniet je van een uitnodigende alpensfeer met een moderne twist. De inrichting van de kamers is geïnspireerd op bergtradities zoals bloemmotieven, koebellen en houten afwerkingen die de gezelligheid van alpine chalets zo typeert.

Een uitgebreid wintersportaanbod waaronder skiën, snowboarden en wandeltochten met sneeuwschoenen. Op de Xtreme Luge, een rodelbaan op één rail, maak je een lange afdaling  langs hellingen en bochten aan 45 km/u. Andere onvergetelijke momenten zijn de sledetocht met husky’s, je door de bergwind laten voorttrekken met een sneeuw-kite en een avondje kaasfondue in een iglo.

Seychellen

Op een privé-eiland wacht het nieuwste Resort Seychelles 5𝛙 op u!
Verken samen dit paradijs dat tot de Exclusive Collection behoort,
de prachtige ongerepte stranden en weelderige jungle.

Eco-resort op privé-eiland

Het kleine Sainte-Anne in het hart van de Seychellen is een van de acht eilanden die deel uitmaken Sainte-Anne Marine National Park, een beschermd zeegebied. Op dit privé-eiland opent in oktober een gloednieuw eco-resort: Club Med Seychelles 5. Maak de ontdekkingsreiziger in jezelf wakker en beleef een vakantie in harmonie met de exotische natuur.

Robinson Crusoe

‘Robinson Crusoe Chic’, zo kan je de stijl van het resort het best omschrijven. In je luxueuze kamer of suite is het jungle-gevoel nooit ver weg. De zichten over de Indische Oceaan vanuit het Zen-zwembad geven je vakantie echt een avontuurlijke touch.

Naast duiken, snorkelen, zeilen en kajakken, heeft Club Med enkel bijzondere belevenissen voor je in petto. Ga met het hele gezin op speurtocht naar de natuurlijke rijkdommen van het eiland en kom alles te weten over dit bijzondere ecosysteem en zijn behoud. Na een dagje eilandhoppen met een catamaran, is het heerlijk genieten tijdens een privé-
diner op het strand. Op wandelyoga ontdek je de mooiste rustplekjes van de jungle.

Senegal

In het zuiden van Senegal, in Casamance, strekt een strand met palmbomen zich kilometers uit. Komende winter (her)ontdekt u het vernieuwde Cap Skirring 4𝛙 en dompelt u onder in Afrikaanse gastvrijheid.

Authentiek Afrikaanse vibes

Op ontdekking in Afrika? De weelderige Casamance-delta is een schoolvoorbeeld voor de ruige schoonheid van de Senegalese savanne. Dit tropische juweel ontdek je best vanuit het recent vernieuwde resort Cap Skirring 4. Een haast legendarisch Club Med Resort, langs een met palmbomen omzoomd strand dat zich kilometerslang uitstrekt.

Met de jeep door de bush

Je logeert tussen de palmbomen, vlak aan het strand. In de schaduw van de rieten daken van het resort vind je de beste plek om heerlijk te relaxen. In je persoonlijke oase van rust kunnen enkel de overvliegende pelikanen je middagdutje nog verstoren. Ook goed toeven is het op het terras van Beach Lounge, sierlijk geïntegreerd in het omliggende tropische bos.

Cap Skirring is een geliefd resort bij golfliefhebbers. De unieke 9-holesbaan loopt op sommige delen zelfs langs de zee. Of wat dacht je van een boottocht met een catamaran, de bush verkennen met een jeep of tussen de mangroves laveren met een kano?

Om je onder te dompelen in de couleur locale, regelen we graag een hengelexcursie op de ‘bolongs’, de kenmerkende zoutwaterkanalen van de Senegalese kust. Of maak kennis met de kleurrijke festiviteiten, rituelen en dansen van het Diola-volk.