Club Med Yasmina: Aan de poorten van Marokko

Ook in Marokko, aan de overkant van de Middellandse Zee, kennen we een aanrader van formaat. In het noordelijke uiteinde van het land is Club Med Yasmina de geknipte uitvalsbasis om de poorten van Marokko te openen. Het vernieuwde resort ligt bovendien zelf op een unieke locatie. Aan de Straat van Gibraltar, waar de twee continenten elkaar net niet kussen.

Hellend over zee

Groene heuvels, gouden zandstranden en diepblauw water. Op het uitgestrekte domein van Club Med Yasmina geniet je van een kleurrijk Marokkaans decor. Het resort is gebouwd tegen de heuvels, hellend als een balkon over de Middellandse Zee. Waar je ook staat, de zee trekt je onvoorwaardelijk naar zich toe.

Bloesems van jasmijn

Club Med Yasmina is een resort voor alle zintuigen. Waar je aangenaam kan verdwalen in mediterrane tuinen vol bloesems van jasmijn en hun bedwelmende geuren. En waar je helemaal kopje-onder kan gaan in Moors-Andalusische sferen. Met een architectuur duidelijk geïnspireerd op rijke tradities. En blauwtinten die meteen doen denken aan de nabijgelegen stad Chefchaouen.

Paardrijden op het strand

Ook dit resort werd onlangs mooi vernieuwd. Zo kreeg het privéstrand twee nieuwe zones: één voor onverstoorde rust, één voor familieplezier en sportieve activiteiten. Ooit al eens willen paardrijden op het strand bij zonsondergang bijvoorbeeld?    Ook de beach bar en het hoofdrestaurant werden in een bohemian chic kleedje gestoken. De twee beste plekjes om te genieten met de voeten in het zand.

Rif & Medina

Club Med Yasmina is een leuk begin- of eindpunt om Marokko te gaan ontdekken. Tijdens de 4-daagse Club Med Escapade ‘Rif & Medina’ ontdek je enkele onmisbare bezienswaardigheden van Marokko. Zoals de trendy-traditionele mix van Tanger, de medina’s van Fez en Tetouan, en Chefchaouen: de ambachtsstad met zijn typisch blauwe gevels. Meer info over dit Club Med Resort

Interesse in Club Med Yasmina: Aan de poorten van Marokko?

Vul het formulier gedetailleerd in voor een zo concreet mogelijk voorstel.
Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden