Club Med Quebec Charlevoix 4𝝭 in de zomer

Free Spirit … Zorgeloos genieten is een tweede natuur in Quebec. Walvissen observeren in de Saint Lawrence, bevers spotten in het Charlevoix gebergte … Ver weg, héél ver weg van de typische toeristische plekken. Kom naar het gloednieuwe Resort in het Charlevoix-massief aan de natuurlijke oevers van de Saint Lawrencerivier en probeer er de vele activiteiten.

Club Med midden in de natuur

Een paradijs voor wie van actie, sensatie en natuur houdt, want in de zomer is Charlevoix een eindeloos speelterrein:

  • De ideale bestemming voor bergactiviteiten zoals hiken, mountainbiken, canyoning … Allemaal in een ontzagwekkende omgeving.
  • Ook op en rond het water is er van alles te beleven: kajakken op de Saint Lawrence rivier, pittoreske dorpjes langs de oevers, een walvissensafari …
  • Na de adrenalinekick van de Canadese wildernis is het tijd voor ontspanning in het Resort: de Spa by Sothys, yogalessen, het binnenzwembad van 25 meter met zicht op de Saint Lawrence rivier en de outdoor jacuzzi om verder van het landschap te genieten.
  • Uiteraard heeft ook de plaatselijke gastronomie een speciale plek in dit Resort: 3 restaurants om van iedere maaltijd een festijn te maken: ‘Le Marché’, ‘Terroir & Co’ en ‘Le Chalet’!

Schoolvoorbeeld ecologisch toerisme

Het Charlevoix-massief is een uniek biosfeerreservaat. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Club Med hier met de grootste zorg een nieuw Resort verwezenlijkt. Club Med Charlevoix 4𝝭 wordt hét schoolvoorbeeld voor ecologisch toerisme: de allereerste site in heel Noord-Amerika met het BREEAM-label. Een onafhankelijk en internationaal erkend keurmerk voor het ontwerp en de constructie van verschillende types duurzame gebouwen.

Interesse in Club Med Quebec Charlevoix 4𝝭 in de zomer?

Openingstijden