Club Med Magna Marbella 4𝝭

In een verfrissende oase van groen, aan de voet van de Sierra Blanca vind je het gloednieuwe Resort Magna Marbella. Andalusië, de streek waar alles kan. Eindelijk genieten van het optimale comfort van een 4𝝭 Resort, omringd door water, met activiteiten voor groot en klein en de lekkere Andalusische keuken. Dé uitvalsbasis bij uitstek om de mooiste plekjes en de ontelbare culturele schatten van dit stukje Spanje te verkennen.

Oase van rust en welzijn

Geen zin in de drukte en het massatoerisme van de Spaanse costa’s, maar wel in zon, de gezelligheid en cultuur van Andalusië? Kom dan de high-end ervaringen van dit 4 Resort ontdekken in een uitzonderlijke setting.

De kamers liggen in een gebouw dat bestaat uit drie vleugels, in de vorm van een windmolen. U heeft zicht op zee, op de bergen of op de stad. Het Resort heeft 2 afzonderlijke zones: een rustige zone die enkel toegankelijk is voor volwassenen en eentje voor gezinnen met kinderen. Zo kan ieder op het eigen ritme van deze wondermooie plek genieten.

Ga op verkenning

Het Resort is ideaal gelegen voor culturele uitstapjes. Op anderhalf à 2,5 uur rijden bezoekt u wereldberoemde bezienswaardigheden met de mooiste voorbeelden van Arabisch-Andalusische architectuur: Sevilla, Granada, Cadix, Córdoba, Ronda en de typisch witte dorpjes…

Ook zo’n trek gekregen van al die cultuur? Schuif dan snel aan tafel, want onze chef-koks hebben allerlei zonnige gerechten met streekproducten voor u klaargemaakt. Kies een plekje uit in onze restaurants of buiten aan de gezellige, lange tafels voor een chique garden party… Het lijkt wel een heuse feria!

Interesse in Club Med Magna Marbella 4𝝭?

Openingstijden