Club Med La Rosière 4𝝭 in de winter

Club Med Frankrijk

Wellness vakantie in de Alpen? Gelegen op de hellingen van de Tarentaise, op een hoogte van 1.950 meter en op het zuiden, ervaar je in Resort Club Med La Rosière de authentieke en ongerepte bergen. Het buitenzwembad, de vele wandelpaden, de yogastudio en natuuractiviteiten voor de kleintjes maken van Club Med La Rosière een familie- en welzijnsresort.

Skiresort met zinderend wintersportaanbod

In december opent Club Med La Rosière 4, een nieuw skiresort met 5 Zone in de Savoie-regio. Waar je ook staat, op 1.950 m hoogte geniet je van een zuidelijk 180°-panorama op de Tarentaise-vallei. Zet je schrap voor een zinderde skivakantie in het gebied waar Hannibal met zijn olifanten de Alpen overstak. Je kan hier zowel op Frans als Italiaans grondgebied skiën. De restaurants bundelen de twee culturen tot een blend van Franse en Italiaanse gastronomie.

” Waar je ook staat, op 1.950 m hoogte geniet je van een zuidelijk 180°-panorama op de Tarentaise-vallei.

Sledetocht met husky’s

In het resort geniet je van een uitnodigende alpensfeer met een moderne twist. De inrichting van de kamers is geïnspireerd op bergtradities zoals bloemmotieven, koebellen en houten afwerkingen die de gezelligheid van alpine chalets zo typeert.

Een uitgebreid wintersportaanbod waaronder skiën, snowboarden en wandeltochten met sneeuwschoenen. Op de Xtreme Luge, een rodelbaan op één rail, maak je een lange afdaling  langs hellingen en bochten aan 45 km/u. Andere onvergetelijke momenten zijn de sledetocht met husky’s, je door de bergwind laten voorttrekken met een sneeuw-kite en een avondje kaasfondue in een iglo.

Club Med La Rosière 4𝝭

  • Goed bereikbaar: op 30 min van Bourg-Saint-Maurice en 2u30 van Lyon. Midden in de wijde natuur.
  • Een authentiek, zuid-georiënteerd skistation op 1.950 m. Slimme, respectvolle bouwstijl en een groot, zonnig buitenzwembad.
  • Aan de Frans-Italiaanse grens kan je naar hartenlust skiën tussen de Savoie en Valle d’Aosta en smul je van culinaire specialiteiten uit beide landen.
  • De perfecte uitvalsbasis voor een vakantie vol fun en ontdekkingen. Mountainbiken, thematische wandelingen, yoga in hogere sferen of ontspannen in de Spa by Cinq Mondes? En voor wie meer adrenaline wil, stellen we ook bergklimmen voor (à la carte).

Lees ons reisverslag:

Collega Kenny op skivakantie in Club Med La Rosière ›

Interesse in Club Med La Rosière 4𝝭 in de winter?

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden