Club Med Cefalù 5𝝭

Club Med Cefalù Italië | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Club Med Italië

Gelegen aan de rotsachtige kliffen, die uitkijken op de sprankelende wateren van de Middellandse Zee, is Club Med Cefalù op Sicilië de perfecte plek voor een uitzonderlijke luxe all-inclusive vakantie in Italië. Heerlijk om de Siciliaanse levensstijl te ontdekken, te ontspannen en je batterijen weer helemaal op te laden.

Club Med Cefalù 5𝝭

  • Geniet van high-end services in het eerste Exclusive Collection Resort aan de Middellandse Zee. Ontdek een unieke plek op een rotspunt aan de noordkust van Sicilië: een natuurlijk plateau van 14 hectare kijkt uit over de blauwe Tyrreense Zee. Op slechts 20 minuten wandelen sta je in de oude binnenstad van Cefalù.
  • Hier logeer je in een accommodatie in ‘droge stapeling’ een bouwstijl typisch voor de streek en in perfecte harmonie met de natuur. Of kies voor een sublieme ‘Villetta’, je eigen kleine houten villa op de rotsen.
  • Verken de kust op je eigen ritme met een Stand Up Paddle. Vibhava Yoga en zeilen zijn ook inbegrepen in het arrangement. ‘s Winters nemen wij je tijdens een Masterclass Bergwandelen mee in de prachtige Siciliaanse natuur.

Interesse in Club Med Cefalù 5𝝭?

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden