Club Med Happy First Zomer 2022

Bezorg ons nu al vrijblijvend je voorinschrijving …

 • 15% Korting op alle resorts en alle data
 • De ruimste keuze uit alle vertrekdata en alle bestemmingen. Wees alle anderen voor.
 • De allerbeste prijs van het héle seizoen

Club Med Happy First

Ben je klaar voor een zomer vol zon, zonder corona? Bij ons zijn de voorinschrijvingen voor de zomer van 2022 van Club Med alvast gestart. Tijdens de 3 Onbeperkte Dagen, 12, 13 en 14 oktober, profiteer je bovendien van de Happy First-voordelen:

 • 15% Korting op alle resorts en alle data
 • De ruimste keuze uit alle vertrekdata en alle bestemmingen. Wees alle anderen voor.
 • De allerbeste prijs van het hele seizoen

Mis de vroegboekvoordelen niet!

Bezorg ons nu al vrijblijvend je voorinschrijving om de vroegboekvoordelen niet te missen!

Boeken zonder zorgen

Je plannen veranderen? Ook dat is inbegrepen!

Je kan je verblijf wijzigen of omboeken in geval van corona*. Genieten van dat ontspannen vakantiegevoel zodra je boekt? Weet dat alles goed geregeld is en dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan met de ‘Écran Total’ reisverzekering.

De garanties van Écran Total:

 • Onverwachtse annulering van uw verblijf* (om welke reden dan ook):
  Als je je vakantie moet annuleren door onverwachte omstandigheden buiten je wil om (en als je dit kan aantonen) wordt je reis volledig terugbetaald.
 • Verzekerd tegen corona*:
  Als je vakantie geannuleerd wordt i.v.m. de Covid-19-epidemie wordt je verblijf dankzij deze verzekering kosteloos geannuleerd. Vraag ons dan om je dossier te annuleren en krijg je reis terugbetaald.
 • De vakantie wordt onderbroken*:
  Als je je verblijf moet onderbreken, word je vergoed voor de dagen die je hebt moeten missen. De verzekering dekt de volledige kosten als je eerder naar huis moet terugkeren om gezondheidsredenen. Bovendien krijg je ter compensatie een volledige gelijkwaardige reis aangeboden!

* Wijziging of omboeking van je verblijf in geval van Covid-19 of in geval van gewijzigde toelatingsvoorwaarden in het land van bestemming of bij terugkeer naar België. Wijziging met dezelfde luchtvaartmaatschappij tegen het tarief dat op de nieuwe boekingsdatum van kracht is. Eventuele extra kosten indien andere luchtvaartmaatschappij. Vraag ons gerust naar alle details.

Interesse in Club Med Happy First Zomer 2022?

Openingstijden