Club Med Happy First Winter 2021

Eindelijk weer vakantie in ’t vooruitzicht!

Op dinsdag 30/3, woensdag 31/3 en donderdag 1/4 is ons kantoor open op afspraak voor de Club Med Happy First-vroegboekkortingen. Stuur ons alvast een mail als je de Happy First niet wil missen of maak nu al een afspraak.

Belangrijk om meteen te reserveren

Sommige van de Club Med Resorts zitten al bijna vol doordat veel klanten hun vakantie hebben uitgesteld naar de volgende winter (2 achtereenvolgende skiseizoenen zijn verhinderd). Het is dus nog nooit zo belangrijk geweest om meteen te reserveren wanneer de reservaties Happy First opengaan.

30 maart tot en met 1 april 2021

Volgende winter… gaan we eindelijk weer van de vrijheid kunnen proeven!  Daarom durven we met z’n allen weer dromen en plannen maken voor komende winter en 2022.

Noteer alvast 30 maart tot en met 1 april 2021 in je agenda, want dan opent Club Med de reservaties voor het winterseizoen 2021/22.

Dat betekent 3 onbeperkte dagen om voluit te profiteren van de Club Med Happy First-vroegboekkorting tot -15%, gegarandeerd de beste prijs van Club Med.

Kosteloos annuleren tot 5 dagen voor vertrek

Boek gerust en zonder zorgen, want je kan tot 5 dagen voor vertrek kosteloos je verblijf annuleren.

Kantoor open op afspraak

Op dinsdag 30/3, woensdag 31/3 en donderdag 1/4 is ons kantoor open op afspraak. Stuur ons alvast een mail als je de Happy First niet wil missen of maak nu al een afspraak.

Tip: haal meer uit je corona voucher!

Heb je nog een corona tegoedbon, uitgegeven door Club Med of Frank Devos Reizen? Dan is dit het uitgelezen moment om hem om te zetten in een reservatie.

Interesse in Club Med Happy First Winter 2021?

Vul het formulier gedetailleerd in voor een zo concreet mogelijk voorstel.
Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden