Art deco en gravelbiken in de Vogezen met Club Med

Een liefhebber van fietsen, gravelbiken, golfen of paardrijden? Dan is een actieve vakantie in de verrassende Vogezen beslist een aanrader, ook in de warme maanden. En perfect te doen met de auto. Verblijf in Club Med Vittel Golf Ermitage en geniet bovendien van een vleugje art deco.

Zomerse Vogezen

Behalve winterse gezelligheid, hebben de Vogezen ook zomerse troeven. Na de dans der seizoenen baden de charmante valleien en schilderachtige meren van het glooiende middelgebergte in de zon. Een ideale omgeving voor natuurwandelingen en iets avontuurlijkere hikes. De vele thermale bronnen illustreren bovendien de lange wellnesstraditie van de Franse regio. Zoals ook Vittel, een historisch plek voor kuuroorden.

Roaring twenties

Genesteld in de groene bossen is Club Med Vittel Golf Ermitage de ideale uitvalsbasis. In 1929 opgetrokken als luxeresort voor de golfminnende beau monde, ademt het vernieuwde resort vandaag opnieuw de sfeer van de roaring twenties. Alle bestaande 132 kamers en suites zijn volledig gerenoveerd in art-decostijl. De 28 gloednieuwe kamers, eveneens in art-decostijl, kregen een duidelijk hedendaagse touch.

Vlei je neer in de fluwelen fauteuils van Bar Ermitage met ronde lounge en hoge plafonds. Volledig in ere hersteld met onder andere sierlijke kroonlijsten en een prachtige spiegel boven de monumentale bar. Van hieruit heb je trouwens een uitzicht over het golfterrein dat zich zo ver het oog reikt lijkt uit te strekken.

Driving range in paardenrenbaan

De golfbaan van Ermitage, die teruggaat tot 1905, is de 10e golfbaan die ooit in Frankrijk werd aangelegd. Troeven van deze 18 holes: panoramische uitzichten, heuvelachtige fairways en een driving range in het hart van een paardenrenbaan. Ook als liefhebber van ruitersport ben je hier de koning te rijk. Met onder andere vier rijbakken, een hindernisparcours en de mogelijkheid om met je eigen paard te komen.

Nieuw: gravelbikes!

Verken je de bosrijke omgeving liever op twee wielen? De nieuwe gravelbike-
activiteiten variëren van een ontspannende rit van een paar uurtjes tot een tocht van een hele dag. Een kluit van een uitdaging voor gevorderde gravelbikers. Voor fans van technische beklimmingen, rotsige afdalingen en zweet op het zadel.

 

Interesse in Art deco en gravelbiken in de Vogezen met Club Med?

Vul het formulier gedetailleerd in voor een zo concreet mogelijk voorstel.
Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we meteen de juiste prijs kunnen berekenen.

Openingstijden