Club Med Caraïben & Latijns-Amerika

Droom je van een reis naar de Caraïben of Latijns-Amerika?

Turkooisblauwe zee, constant zon en fijn zand! Drie woordjes die alles zeggen over uw volgende vakantie in de Caraïben. Stelt u zich eens voor: een idyllisch tropisch eiland, dagen gevuld met een brede waaier van activiteiten, en daarbovenop nog een vleugje couleur locale en een zonovergoten glimlach op ieders gelaat. Dat is het helemaal! Club Med stelt u all-in luxeverblijven voor op de mooiste eilanden van de Caraïben: Guadeloupe, Martinique of de Dominicaanse Republiek. In Latijns-Amerika geniet je met volle teugen van Club Med in Mexico, Florida en Brazilië. Een verrijkende cultuurshock op het ritme van de samba

Bahama's

Club Med Columbus Isle

Club Med Bahama's Columbus Isle | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Columbus zette meer dan vijfhonderd jaar geleden als eerste voet aan wal op de Bahama’s. Een eiland met langgerekte, goudgele stranden aan het groenblauwe water van de Caribische Zee. Resort Columbus Isle aan Bonefish Bay is ingericht met kunstvoorwerpen uit verre streken. U kunt hier de rijke onderwaterwereld van de Bahama’s verkennen, over het kristalheldere water van de baai glijden of u heerlijk laten masseren* met uitzicht op de oceaan.

Club Med Dominicaanse Republiek

Club Med Michès Playa Esmeralda

Club Med Dominicaanse Republiek Michès Playa Esmeralda | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen
Langs de ongerepte Noordkust van de Dominicaanse Republiek is de natuur heer en meester. Nabij Samana ligt het gloednieuwe Michès Playa Esmeralda, het eerste Exclusive Collection Resort van Club Med in de Caraïben. Een buitengewoon natuurlijke setting met een uitgestrekt strand langs een riante palmentuin. Welkom in deze getaway to paradise!

Club Med Guadeloupe

Club Med La Caravelle

Club Med Guadeloupe La Caravelle | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Tijdens uw vakantie in Guadeloupe verwelkomt Club Med u in Grande-Terre, in de buurt van de kleurrijke stad Pointe-à-Pitre en La Caravelle Resort. Dit legendarische Resort, bijna 50 jaar geleden gesticht op een van de mooiste mooiste fijn zandstranden van het eiland, heeft een kleurrijke speeltuin in het hart van een verbazingwekkende tropische tuin. Vanaf juli 2019 wordt uw Resort vernieuwd en nodigen we u uit om deze nieuwe faciliteiten te ontdekken voor het plezier van het hele gezin.

Club Med Martinique

Club Med Les Boucaniers

Club Med Martinique Les Boucaniers | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Les Boucaniers ligt in het zuidwesten van Martinique, tussen de baai van Arlet en het uiterste puntje van Les Salines en is al sinds 1969 een geliefde bestemming voor wie van mooie natuur en romantiek met de Creoolse slag houdt.

In de schitterende Marinbaai op Martinique liggen de bungalows verscholen in een tropische tuin vlakbij het goudgele zandstrand. In dit Resort op Martinique kunt u tijdens uw vakantie, alleen of samen, alles en nog veel meer beleven, zoals watersporten, schoonheidsbehandelingen in de Club Med Spa*, het strandleven aan de Caribische Zee en heerlijke gerechten uit de Creoolse keuken.

Club Med Turks- en Caicoseilanden

Club Med Turkoise

Club Med Turkoise | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Ontdek sinds 1 februari 2018 het vernieuwde Club Med Turkoise, het all-inclusive paradijs voor een perfecte volwassenenvakantie, gevuld met joie de vivre, waar koppels, singles en vrienden zullen genieten van een actieve levensstijl, volledige ontspanning en kostbare momenten van samenzijn.

Club Med Turkoise ligt in Grace Bay van Providenciales, een van de beste stranden ter wereld, en biedt een volledig vernieuwd resortcentrum met gloednieuw zwembad en hoofdbar, evenals een vernieuwde receptie en gloednieuwe deluxe kamers.

Club Med Brazilië

Club Med Rio das Pedras

Club Med Brazilië Rio das Pedras | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Dit Resort ten zuiden van Rio de Janeiro is gelegen in het op één na grootste beschermde natuurgebied van Brazilië, Mata Atlântica, middenin de weelderige natuur en aan een langgerekt strand.

De bungalows in koloniale stijl passen uitstekend in de natuurlijke omgeving. Het grote zwembad aan zee ligt vlakbij het restaurant. Na een dag waterskiën of een excursie* maakt u in restaurant ‘Jangada’ uw keuze uit de gevarieerde buffetten.

Club Med Mexico

Club Med Cancún Yucatán

Club Med Mexico Cancún Yucatán | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

De kleurrijke koraaltuinen en de archeologische plaatsen van de Maya’s, Azteken en Tolteken bezoekt u van hieruit met één van onze excursies.

Cancún Yucatán, met bungalows in de vorm van een haciënda en specialiteitenrestaurants, is een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin.

Dit Resort beschikt over een Zone 5Ψ Jade

Club Med Florida

Club Med Sandpiper Bay

Club Med Florida Sandpiper Bay | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

De kleurrijke koraaltuinen en de archeologische plaatsen van de Maya’s, Azteken en Tolteken bezoekt u van hieruit met één van onze excursies.

Cancún Yucatán, met bungalows in de vorm van een haciënda en specialiteitenrestaurants, is een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin.

Dit Resort beschikt over een Zone 5Ψ Jade