Club Med Azië

Een reis naar Azië om u tijdens uw vakantie onder te dompelen in een andere omgeving!

Lachende gezichten en rust, tradities, opmerkelijke landschappen en paradijselijke stranden… Stuk voor stuk redenen waarom verblijven in Azië en Zuidoost-Azië zo hoog aangeschreven staan! Opteer om het Verre Oosten te ontdekken voor een verblijf in China of Japan. Als u tropische landschappen en zalig nietsdoen op paradijselijke stranden verkiest, ontdek dan de Club Med-dorpen in Thailand, Indonesië of Maleisië. Voor uw vakantie in Azië stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor in 5 schitterende landen, met de garantie van authentiek designlogies, een verfijnde lokale keuken en tal van activiteiten voor jong en oud.

Club Med China

Club Med Guilin

Club Med Guilin China | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Een majestueuze en goed bewaarde omgeving: de rivier Li, terrasvormige rijstvelden, mysterieuze grotten en bergen. Resort Guilin is omgeven door een park met ongeveer 200 moderne beeldhouwerken van internationale kunstenaars.

Resort Guilin bestaat uit twee hotels met eigentijds design, met ruime kamers (30m2 tot 122 m2).

Activiteiten om te ontspannen, Spa*, tai chi, Art Studio… uw hart ophalen aan sensaties: vliegende trapeze, klimmen, grotten verkennen en boottochtjes op het meer.

Andere Club Med Resorts in China

Club Med Indonesië

Club Med Bali

Club Med Bali | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Tussen rijstvelden en tempels, is Club Med Bali een heiligdom voor gezinnen en vrienden aan de oevers van Nusa Dua, met veel ruimte om te ontspannen. Met een modern design dat op de lokale cultuur is geïnspireerd, is een vakantie aan de Zen Pool, met uitzicht op een weelderig gebied van palmbomen, het hoogtepunt van het jaar.

Proef de Indonesische keuken in het zwevende restaurant en raak betoverd door de smaak van Azië. Een vakantie in Club Med Bali versterkt lichaam en geest vanwege de vele wellnessfaciliteiten. Kleintjes kunnen aan de trapeze zwaaien en in de splashpool met nieuwe vriendjes spelen, terwijl volwassenen de nabijgelegen tempels kunnen verkennen of in de Spa by MANDARA* verwend worden. Plus, ontdek de lokale cultuur met Balinese kooklessen en avondshows… Uw vakantie is nooit zo mooi geweest!

Andere Club Med Resorts in Indonesië

Club Med Japan

Club Med Kabira Beach

Club Med Japan Kabira Beach | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

U bent op vakantie in het uiterste zuiden van Japan, op het schiereiland Ishigaki, dat deel uitmaakt van de Okinawa archipel. Dit Resort is door de lezers van 4 Japanse tijdschriften verkozen tot beste hotel van het land van de rijzende zon.

De bungalows van Resort Kabira met hun karakteristieke rode daken, liggen verspreid langs het witte zandstrand.
Langs het kristalheldere water van de Stille Oceaan, is dit het paradijs voor liefhebbers van snorkelen en duiken*. Tijdens uw vakantie kunt u de bijzondere onderwaterwereld van Japan ontdekken en één van de beroemdste “bewoners” van de oceaan bewonderen: de reuze manta.

Andere Club Med Resorts in Japan

Club Med Maleisië

Club Med Cherating Beach

Club Med Maleisië Cherating Beach | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

De bungalows van Cherating Beach zijn gebouwd op palen en liggen in een weelderig natuurgebied van 80 hectare. Makaken, gibbons, varanen, zeldzame vogels en kleurrijke vlinders delen hun woongebied met u.
U beleeft hier telkens andere vakantiegenoegens met bijvoorbeeld een excursie in een boomstamkano, een schoonheidsbehandeling in de Club Med Spa of een cocktail bij de schitterende bar van Cherating Beach.

Club Med Thailand

Club Med Phuket

Club Med Thailand Phuket | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

De bungalows zijn zogenaamde longhouses, gebouwd volgens de lokale traditie en ingericht met teakhout, zijde en marmer. In de idyllische tuin waar yoga wordt beoefend onder de frangipangi heerst een serene rust. Volwassenen en kinderen ervaren de mystieke sfeer van Phuket als een weldaad en ontdekken de Thaise cultuur.

Resort Phuket werd geheel gerenoveerd door de Studio Marc Hertrich et Nicolas Adnet.