Club Med Afrika

Een reis naar Afrika is de gelegenheid om een uitgestrekt gebied te ontdekken dat een unieke mix biedt tussen traditie en eigentijdsheid.

Elk land in Afrika heeft zijn cultuur, zijn tradities en zijn landschappen. Voor een kort verblijf in Afrika of een weekendje weg kunt u Tunesië of Marokko ontdekken en afreizen naar het land van Duizend-en-een-nacht. Maak uw keuze uit onze Dorpen in Agadir, Djerba of Marrakesh. Om u nog meer onder te dompelen in een andere omgeving en het intense en betoverende Afrika te ontdekken, opteert u voor een verblijf in Egypte of Senegal. Welke bestemming u ook kiest, Club Med begeleidt u om van uw vakantie in Afrika een onvergetelijk moment te maken door all-in luxeverblijven voor te stellen in al zijn Dorpen.

Club Med Marokko

Club Med Marrakech

Club Med Marrakech La Palmeraie | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Marokko is een betoverende oosterse bestemming met Marrakech als parel in de kroon. Deze levendige stad in Zuid-Marokko ligt op de grens van de Sahara en de Hoge Atlas.

Een continu gevoel van blijdschap en geluk stroomt door u heen als u door het Resort wandelt. De kleuren van het Resort, de zon op uw gezicht, de heerlijke geur, het stromende water om u heen en de verrassende flora maken het duizend-en-een-nacht sprookje compleet. Aan sinaasappels in de bomen, cactussen groter dan uzelf bent, fel rode exotische bloemen of reusachtige palmbomen geen gebrek.

Andere Club Med Resorts in Marokko

Club Med Senegal

Club Med Cap Skirring

Club Med Cap Skirring Senegal | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Resort Cap Skirring wordt gewaardeerd vanwege de 9-holesbaan, die op sommige delen langs de zee loopt. Ook de tochtjes met een catamaran vallen goed in de smaak. De vakantiedagen in Senegal verstrijken met lange, ontspannende baden, excursies en activiteiten in de Club Med fitness.

Club Med Tunesië

Club Med Djerba la Douce

Club Med Djerba la Douce Tunesië | Club Med Brugge – Frank Devos Reizen

Resort Djerba la Douce bestaat uit hotels en bungalows rond fleurige patio’s in Tunesische stijl. Ontspanning en sporten wisselen elkaar af naar gelang uw stemming. Het belangrijkste is dat u in alle rust kunt doen waar u zin in heeft.